Засіб для миття посуду, овочів і фруктов Soonsaem Podog Premium Citrus Detergent м'яка упаковка

Код: 21036
В наявності
0
398₴
Характеристики
Країна - Южная Корея
Обсяг - 1.2л
Переглянути все

Опис Засіб для миття посуду, овочів і фруктов Soonsaem Podog Premium Citrus Detergent м'яка упаковка

Soonsaem Podog Premium Citrus

Чистий Цитрус

Високоякісний миючий засіб преміум класу для кухні з високою змивною здатністю на натуральних чистячих інгредієнтах, підсилювачем ополіскування та цитрусовому екстракті, чудово справляється з будь-якими залишками їжі, жиром, підходить для миття посуду, кухонного начиння, фруктів та овочів. Досконала формула з підсилювачем ополіскування забезпечує миттєве змивання засобу, чим забезпечує економію води до 60%.

Формула засобу з компонентами рослинного походження прискорює висихання посуду після миття за рахунок швидкого зісковзування води. Моментально видаляє їжу, що пригоріла, жир та інші забруднень за рахунок розчинення їх на дрібні частинки, які легко змиваються водою будь-якої температури.

Має 100% натуральні миючі компоненти. Має рідку концентрацію, добре піниться, утворює швидко повітряну піну. Прекрасно нейтралізує неприємні запахи, має приємний цитрусовий аромат, не залишає нав'язливого запаху на посуді.

Очистити посуд від забруднень можна за допомогою невеликої кількості засобу. Має чудові очищаючі властивості. Чистий посуд не лише блищатиме, а й пахне приємними ароматами.

Не містить небезпечних інгредієнтів: штучних барвників, фосфорної кислоти, парабенів, метилового спирту, флуоресцентних відбілювачів.

Спосіб застосування:

  • для миття посуду: нанести 1-2 краплі на губку
  • для миття фруктів та овочів: розчинити засіб у воді (дозування: на 1 л води - 1,5 мл рідини), вимити овочі та фрукти, добре промити проточною водою або нанести 1краплю на долоні, спінити, потім добре помити під проточною водою.

Основні характеристики Засіб для миття посуду, овочів і фруктов Soonsaem Podog Premium Citrus Detergent м'яка упаковка

Країна Южная Корея
Обсяг 1.2л
Виробник Aekyung
Призначення Для мытья посуды, овощей и фруктов
Упаковка Мягкая упаковка

Відгуки про Засіб для миття посуду, овочів і фруктов Soonsaem Podog Premium Citrus Detergent м'яка упаковка

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Питання та відповіді (FAQ) Засіб для миття посуду, овочів і фруктов Soonsaem Podog Premium Citrus Detergent м'яка упаковка

Немає запитань про цей товар.
Рекомендовані товари
Модули для Opencart