Зволожувальний гель для душу Vaseline на основі гіалуронової кислоти

Код: 51087
В наявності
0
638₴-10 % 574₴
Характеристики
Країна - Южная Корея
Обсяг - 800мл
Переглянути все

Опис Гель для душу Vaseline Daily Moisture Body Wash

Зволоження

Зволожуючий соковитий гель для душу на основі гіалуронової кислоти з екстрактом ячменю чудово має тонізуючий ефект і надає шкірі легкого аромату свіжості. Він інтенсивно живить, і глибоко зволожують шкіру, роблячи її м'якою та бархатистою. Гель має ідеальне поєднання органічних компонентів для догляду за шкірою будь-якого типу.

Гель Vaseline Daily Moisture нормалізує водний баланс на поверхні шкіри та всередині неї. Наявність у складі гіалуронової кислоти стимулює синтез колагену та еластину, зміцнює міжклітинні зв'язки. Робить шкіру м'якою та підтягнутою, розгладжує зморшки.
Формула гелю для душу додатково збагачена очищаючим та пом'якшуючим екстрактом ячменю, що забезпечує додаткове харчування та зволоження для шкіри, створює захисний бар'єр, розгладжує її, робить ніжною та м'якою.

Ніжний гель гіпоалергенний і безпечний для використання, після використання не виникає подразнення, почервоніння або сверблячки. Підходить для щоденного застосування, він не стягує та не висушує шкіру. У складі не містяться шкідливі силіконові олії, парабенів та SLS.

Спосіб застосування: Нанесіть на вологу шкіру відповідну кількість долонею, рівномірно розподіліть по тілу, акуратно потріть, ніби масажуючи, потім ретельно змийте теплою водою. Будьте обережні, щоб частки не потрапили у вічі при використанні.

Основні характеристики Гель для душу Vaseline Daily Moisture Body Wash

Країна Южная Корея
Обсяг 800мл
Виробник Aekyung
Призначення Увлажнение, Очищение, Оздоровление, Дезодорирующее
Упаковка Бутылка с дозатором

Відгуки про Гель для душу Vaseline Daily Moisture Body Wash

0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Питання та відповіді (FAQ) Гель для душу Vaseline Daily Moisture Body Wash

Немає запитань про цей товар.
Рекомендовані товари
Модули для Opencart